BABS Lilian gemeentehuis

Trouwambtenaar Lilian

Mijn naam is Lilian Woltering en ik ben naast mijn werk als entertrainer in zakelijke omgangsvormen Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ofwel BABS.

Het was al vanaf mijn jeugd mijn wens om ‘later’ huwelijken te sluiten. Een aantal jaar geleden besloot ik er dan ook echt werk van te maken. In 2012 ben ik beëdigd en ik heb inmiddels al meer dan 100 paren ja horen zeggen. Een van de mooiste dingen om te mogen doen.

trouwambtenaar Lilian Woltering sluit een huwelijk
trouwringen

Photo by Sandy Millar on Unsplash

Ik heb een brede interesse en er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen. Maar er is eigenlijk een rode draad die door al mijn activiteiten heen loopt.

Alles wat te maken heeft met verhalen, vertellen, spreken, schrijven en de verbinding daarmee met mensen, daar ligt mijn hart.

In het dagelijks leven ben ik etiquettedeskundige en entertrainer. Als je daar meer over wil weten kan je een kijkje nemen op https://www.omgangsvormen.com

Als trouwambtenaar hou ik me met jullie en jullie huwelijk bezig. Etiquette en speciale gebruiken op jullie trouwdag mogen jullie helemaal zelf bepalen.

feestelijk gedekte lange eettafel

BABS Lilian Woltering

lilian@omgangsvormen.com

06 1559 6012

Copyright Lilian Woltering

Website ontwerp en ontwikkeling door Mare Websites